FILIT is coming!

După cum probabil ați observat, sunt axată întru totul pe festivalul Filit, acesta urmând să își facă simțită prezența într-o atmosferă caldă și ambiantă în tot orașul Iași.

Recunosc, se prea poate să-mi fi exprimat în ultimele zile încontinuu emoțiile și gândurile, însă există un scop important în spatele celor enunțate! Filit ține de cultură, pasiune și nu în ultimul rând, de prietenie. Fiind blogger acreditat Filit, mi-am luat în serios sarcina de a vă informa tot ce se întâmplă, așa că a venit momentul de a vă arăta programul festivalului, pe care îl puteți consulta și voi la rândul vostru aici.

În sfârșit a sosit cea de-a V-a ediție a festivalului, mai specială ca niciodată! Pe data de 4 octombrie 2017 îți poți face remarcată prezența prin participarea la primele activități din cadrul Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași. Totul se va desfășura între 4-8 octombrie, deci sigur vei avea cum să îți organizezi programul pentru a fi prezent. Conform preferințelor și intereselor tale, poți alege conferințele și întâlnirile la care vrei să iei parte, fiind nenumărate opțiuni (spre exemplu Casa “Fantasy”, Casa Poeziei, Casa Copilărieri, FILIT în licee, Serile FILIT etc.)

Apropo, vă aduceți aminte de book hunt-ul anunțat acum câteva zile pe Instagram? Vânătoarea a luat sfârșit fiindcă am găsit fericitul posesor al cărții “Miere” de Tudor Ganea! Dacă nu ați avut ocazia sau timpul necesar de a participa, alți 14 bloggeri ieșeni au ascuns diverse cărți care așteaptă să fie vânate. So hurry up ’cause this is the last day!

 

Mulțumesc tuturor care au luat inițiativă și s-au implicat în book hunt, mai ales vânătorului câștigător!

 

Aștept nerăbdătoare să mă întâlnesc cu câți mai mulți dintre voi și să pot trece pentru prima dată prin toată experiența Filit!

Hope to see all of you there!

Kisses, Dariana.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *