Cum asortez carourile toamna?

Acum o lună, am postat un articol cu ținuta pe care o adopt cel mai des toamna (dacă nu știi despre ce este vorba, link-ul este AICI). Ei bine, s-a cam schimbat vremea de atunci și probabil așa va fi cazul și cu viitoarele outfit-uri. :))

De data aceasta am modificat paleta de culori, întorcându-mă spre monocromatic. Deși această decizie poate duce spre banal, sacoul cu carouri balansează restul pieselor și adaugă un accent posh. Sub acesta am ales maleta cea mai purtată din garderoba mea – neagră și cu guler înalt, îmi reprezintă stilul perfect în anotimpurile reci.

Uite că iarăși vorbesc despre blugii mom… Oricât de multe piese de îmbrăcăminte aș avea, acest tip de blugi se află în permanență pe primul loc, simțindu-mă mereu bine în ei și fiind potriviți în multe combinații purtate. I-am asortat cu o curea western, care îmi duce gândul la filmele tipice copilăriei cu cowboys și așa am scăpat de monotonia negrului datorită accesoriului interesant în plus.

Nike Air Force I au fost nota finală a ținutei, schimbând aerul acesteia alături de sacoul elegant. Am observat că în ultima vreme această combinație este ori detestată, ori îndrăgită la maxim. Voi ce credeți și ce ați schimba dacă ar fi ceva de îmbunătățit?

Kisses, Dariana.

OUTFIT (click the brands to shop)

Sacou – Stradivarius

Maletă – H&M

Blugi momZara

Curea westernStradivarius

Pantofi sport – Nike Air Force I.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *