Experiența Webstock cu bune și rele

Salut, salut! Pentru început, cei care mă urmăriți pe Instagram cunoașteți în mare parte ce s-a întâmplat săptămâna trecută (dacă nu, acum ar fi momentul!). Lăsând gluma deoparte, vineri am postat în mod regulat poze și videoclipuri de la Webstock, evenimentul menționat în postarea precedentă de pe blog.

Deci… Care este într-adevăr experiența Webstock cu bune și rele? Deja pot afirma că am o părere bine formată datorită participării full-day, deși a fost prima dată când am mers la un eveniment cunoscut la nivelul țării. Toate emoțiile, grijile și întrebările au dispărut odată cu explorarea împrejurimilor – odată ajunsă am fost întâmpinată în sala de conferință, un loc impunător și elegant. Însă Webstock nu a însemnat o întâlnire directă și la subiect, ci o introducere către lumea blogging-ului sau chiar a vlogging-ului în viața reală, cu toți influencerii în persoană. Datorită acestor aspecte, comunicarea a fost cheia zilei, adunând sute de suflete și creând relații noi, probabil de durată.

Photo booth-urile și chioșcurile plasate de-alungul holului au format partea distractivă a evenimentului, fiind locul în care se socializa în permanență. Rezumând, era efectiv imposibil ca participanții să nu găsească ceva interesant de făcut în locurile frecventate.

Pe lângă toate vorbele de bine, nu se poate să nu existe și ceva mai puțin plăcut. Este și normal – perfectul nu poate fi atins, singura plângere fiind zarva totală creată pe toate holurile. Cert este că au fost multe persoane prezente, nefiind locuri pentru toți la unele conferințe. Însă acest aspect ține și de cei care participă, concluziile fiind:

  • Vrei la conferință, mergi mai devreme pentru un loc bun;
  • Vrei să scapi de nebunie, te recreezi prin hotel și te întorci când îți revii.

Așadar, sunt soluții pentru toate. Mă așteptam să nu mă descurc în acel mediu, dar mi-am dovedit contrariul. Gândindu-mă la ziua de vineri, mi-am dat seama că nu aș fi rezistat fără unele lucruri, deci atașez aici o listă importantă cu tot ce ți-ar putea fi de folos:

  • Bateria externă: Da, ajută cel mai mult, mai ales la un eveniment full-day și în cazul în care nu vrei să stai lipit de priza cea mai apropiată. Nu pot să exprim de câte ori am fost ofticată din cauza uitării acesteia, iar acum partea bună este că datorită bateriei externe, am putut să ajut alte persoane. Recunosc, mi-aș fi dorit și eu să am pe cineva în momentele dinaintea Webstock-ului!
  • Aparatul foto: Probabil vă gândiți că telefonul mobil este mai mult decât de ajuns. Ei bine, dacă vrei să capturezi tot ce îți place, un aparat foto poate constitui un maaare ajutor. Spun totul din experiență, cine știe dacă te vei plânge sau nu mai târziu că poza ta recentă este încețoșată.
  • Un articol vestimentar în plus: Doar dacă te consideri un friguros, exact ca mine. Știu că poate este ceva extra, dar sunt sigură că aș fi dârdâit în sală dacă nu aș fi avut geaca mea de piele la îndemână.
  • Agenda personală/ un alt device: Am observat că mulți dintre cei prezenți au adus cu ei laptop-uri sau agende în care își notau tot ce considerau esențial din cele spuse la conferințe. Dacă îți place să fii organizat în viața de zi cu zi, aceste obiecte sunt musai pentru stăpânirea elementelor discutate de speakeri.

Acum că știți despre ce este vorba din perspectiva mea, vă recomand cu mare căldură tuturor celor interesați de social media să se prezinte de anul viitor, chiar într-un număr mai mare! Ne vedem?

Kisses, Dariana.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *