Impresiile primei seri Filit

It was quite a night… În sfârșit , după prima întâlnire Filit pot să spun cu sinceritate că încep să-mi descopăr nouă latură – cea iubitoare de cărți. Până acum am combinat cititul cu vizionatul filmelor, neacordând atenție unei singure acțiuni și netrâind momentul la maxim. Așadar, acum mi-am o format o idee mult mai matură despre tot ce ține de lectură și am decis să adun în acest articol câteva lucruri auzite la Filit pe care le consider interesante de împărtășit cu voi.

Finally, aici sunt informațiile notate încă din prima seară Filit alături de scriitorul Jonathan Coe. Acesta este în esență “un scriitor complex, cu un talent deosebit” (The Washington Post), compunând încă de la vârsta de 8 ani.

Interesting facts ’bout him:

  • Colegul lui de apartament îl proteja în momentele de somnambulism, acesta încercând deseori să sară din balconul său de la etajul 2;
  • Odată a ajuns la spital din cauză că și-a lovit urechea de bibliotecă în timpul somnului, urmând ca aceasta să fie cusută;
  • Datorită întâmplărilor cauzate în somnul lui, Coe a început să scrie cartea “The House of Sleep”
  • Jonathan Coe a devenit pasionat de literatura feministă datorită unei prietene care susținea acest subiect;
  • A călătorit prima dată în România în 1996, anul acesta fiind a patra vizită a lui.

Pe parcursul discursului autorului, am observat tenacitatea și siguranța cuvintelor sale, fiind prezent în formulă și umorul de o calitate superioară. Deși toate acestea pot reprezenta ceva total plictisitor și lipsit de relevanță pentru alte persoane, cred că merită să te informezi și să participi cât mai este posibil la Filit, pentru a-ți forma o opinie întreagă în ceea ce privește acest subiect.

 Rămâne de zis că Filit m-a surprins în mod plăcut în acest an și deja am așteptări și mai mari legate de următoarea ediție!

Kisses, Dariana.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *