#La pas prin Iași: 5 locuri îndrăgite

Salut dragilor! M-am hotărât ca în articolul de astăzi să ating un subiect nou, rar menționat și acela fiind inspirat din cererile voastre: “Unde găsesc cea mai bună cafea din Iași?“; “Ce pot face când vizitez orașul?”; “Care sunt recomandările tale?”.

Așadar, m-am pus pe treabă și am revenit cu o listă aleatorie care cuprinde 5 localuri îndrăgite de mine, considerând că merită frecventate atât de ieșeni, cât și de vizitatorii interesați.

Sper să îți placă această nouă serie și de asemenea, să îmi trimiți feedback-ul personal pentru a optimiza cât mai bine aceste postări pentru toți cititorii! Pentru început, aici am notat câteva localuri unde îți poți savura liniștit cafeaua și/sau gusta din diferite delicii. So let’s start!

☆ Teo’s Cafe

Încă din momentul în care pășești în pragul ușii, atmosfera de “acasă” te îmbie. Dacă ești în căutarea unui loc primitor și totodată insta-worthy, Teo’s Cafe este alegerea perfectă! (Și să nu mai pălăvrăgesc despre cappuccino-ul lor vienez, I’m dying for it!)

☆ 5 to go

Exact cum sugerează titlul, la 5 to go găsești tot ce ai nevoie pentru poftele tale, prețul fiind de 5 ron la toate bunătățurile oferite (nu zăăău). :)) Pe lângă cele punctate, personalul este incredibil de prietenos și atent în toate privințele clientului. Check it out!

☆ Fika

Opțiunea numărul 1 atunci când vine vorba de ieșit în oraș cu amicii este fără niciun dubiu Fika. Tind să cred că acest spațiu este menit pentru legarea prieteniilor și socializarea zilnică. Aruncă doar o privire pentru a te convinge!

View this post on Instagram

#tgif

A post shared by Dariana🎀Pintilii (@darianapintilii) on

View this post on Instagram

Life happens. Coffee helps💁☕️

A post shared by Dariana🎀Pintilii (@darianapintilii) on

Side note – Tot în acest loc am decis să ascund cartea din campania Filit care a fost găsită la câteva zile după anunțare, însă acesta este alt subiect pentru care am postat detaliile chiar AICI.

☆ Cafeneaua noastră

“Cafeneaua noastră” este cu siguranță locul care adună povești și amintiri de prietenie, toate la pachet. Pe lângă locația foarte avantajoasă (chiar lângă “inima” Palas-ului), cafeneaua este cunoscută pentru băuturile accesibile și snacks-urile care cad fix la țanc atunci când te afli în grabă prin oraș. Dacă îți dorești o altfel de experiență decât cea to go, îți recomand cu căldură să iei loc în acest spațiu cozy și să îți comanzi una dintre cele mai bune ciocolate calde. Merită încercat!

☆ Vivo

Am ajuns și la partea culinară a acestui articol… Pregătește-te pentru burgerii cei mai gustoși din oraș și fel de fel de preparate care te vor face să nu îți mai iei gândul de la ele! Precizare: Într-un loc atât de atrăgător ca Vivo, s-ar putea să ieși cu un food baby uriaș, dar fără niciun regret, right?

Șiii aici se încheie lista celor 5 localuri preferate de mine, însă vor urma cu siguranță și alte categorii de spații interesante din Iași! Fiindcă #La pas prin Iași va constitui prima serie de postări de pe blogul meu, m-am gândit să vă cer opinia în legătură cu viitoarele recomandări – Vizitați Iașul sau pur și simplu căutați un loc anume care să vă răspundă necesităților? Nu ezitați să îmi scrieți aici sau pe Instagram deoarece postările din această serie vor fi formate după sugerările voastre, fiind un mod mult mai ușor de a aduna interesele comune.

What do you think?

Kisses, Dariana.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *