Pajamas all day

În sfârșit, m-am întors pe blog cu o postare tipică mie, legată de modă. Și cum știți că vremea ne-a tot luat pe nepregătite, ținuta pe care am purtat-o a reprezentat tranziția către noul anotimp.

Un lucru pe care îl detest toamna este să umblu peste tot cu geaca în mână sau pe umeri – nu suport să car după mine un obiect pe lângă geantă, exceptând telefonul mobil.

Așadar, rochia sport este piesa de rezistență în această ținută – este cozy, destul de groasă pentru începutul toamnei și are lungimea perfectă pentru o zi casual. Admit că poate arăta puțin ciudat și că duce ușor spre pijamale, însă cam acesta este farmecul ei (plus că este una dintre cele mai confortabile rochii pe care le dețin!).

Pentru a scoate ținuta din anonimat, am adăugat vestitul dres de tip plasă, dar cu un mic twist, fiind nude la culoare. Rucsacul alb ducea spre monotonie încă de la început, așa că am atașat o bandană – exact ca accesoriile care sunt în vogă la momentul actual.

Să nu uităm de kicks! Nu trece o zi fără să tânjesc după perechile mele preferate de pantofi sport, cei eleganți fiind deseori inamicii mei. Perechea purtată aici face parte din top-ul meu când vine vorba despre sneakers, fiind modelul NMD R1 care îmi ofera confort de-a lungul zilelor pline de mișcare.

Deeeci, mă voi opri aici cu descrierea, dar fiți pe aproape pe Instagram pentru alte postări și anunțuri zilnice!

Kisses, Dariana.

OUTFIT

Rochie sport – Adidas

Rucsac mini – Bershka

Bandană – New Yorker

Dres plasă – Accesorize

Cercei – H&M

Pantofi sport – Adidas NMD R1.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *