Fusta perfectă pentru zilele de toamnă

Another #ootd post!  Exact așa cum v-ați obișnuit, am revenit cu o postare tipică mie și anume ținuta zilei de azi. Ok ok, se prea poate ca pozele să fie de ieri, daaar știți că timpul nu mă oprește în această privință so let’s talk a lil bit ’bout fashion!

Chiar în această săptămână cutreieram magazinele, neavând scopul de a cumpăra ceva. Și uite că așa, mereu când îți propui să te cumințești când vine vorba de cumpărături, chiar atunci ți se ivesc în cale toate minunățiile posibile. Acum știi exact ce s-a întâmplat… I meaaan, se poate să ies cu mâna goală dintr-un mall? Aștept să vină și acea zi…

Până atunci, uite că aceasta este ținuta! Totul a început de la fusta midi care mi-a captat atenția într-o secundă – și pe bună dreptate, am găsit-o atât de ușor, plus că e perfectă pentru sezonul rece! Ce îmi place cel mai mult este că are o curea detașabilă din denim, care poate fi purtată în alte mii de combinații până și cu pantaloni sau rochii deja deținute. Aspectul distressed din față poate intimida un pic, însă cred că pe corp se așază așa cum trebuie, iar rupturile nu strică restul look-ului (if you’re sometimes afraid to try new things!).

Maleta pe care o port este  absurd de simplă but wait! Deși nu prezintă niciun artificiu în ținută,  aceasta este cea mai utilă – ține de cald precum o bluză groasă. Pentru mine suna ireal, dar cam asta face tot conceptul HEATTECH. Nu cunosc eu toată magia, dar materialul acesteia este creat în mod special pentru a combate frigul. Mai multe nu am de punctat în privința asta fiindcă este clar că am reușit să fac poze în ploaie fără să tremur încontinuu. Huge thumbs up for that!

Pentru a finaliza combinația, am ales bocancii Diva Charms accesorizați cu… perle. I know, peste tot vezi perle în această perioadă, de la catwalk până pe străzile orașului tău. Cert este că acesta a devenit de ceva timp un trend și nu știu cât va ține sau cât de apreciat este, dar eu tot voi continua să port ghetele datorită confortului și aspectului lor. Așadar, le-am asortat cu un rucsac cât se poate de simplu și am compus altă ținută monocromatică (a se pune în album, numărul acestora crește din ce în ce mai mult!) :)).

Sunt curioasă ce credeți voi despre perle, fie ele adevărate sau nu. Moda nu are reguli, deci ce variante ți se potrivesc ție?

Kisses, Dariana.

Maletă – Uniqlo

Fustă din denim – Zara

Rucsac – Stradivarius

Bocanci cu aplicații  – Diva Charms.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *