#La pas prin Iași: Bistro Moo, noua apariție culinară din oraș

V-ați închipuit vreodată cum ar putea să arate tărâmul pastelor? La cât de nebunesc sună acest lucru, simt că am găsit locul după care am tânjit în orașul Iași… Într-o formulare mai scurtă, mă refer strict la acel spațiu unde poți servi tot ce îți poftește inima într-o zi răcoroasă de noiembrie, indiferent de circumstanțe.

Trecând la subiect, am descoperit noul Bistro Moo chiar în primele zile după renovare. Am pășit în încăpere alături de prietena mea și nu am mai ieșit de acolo până când nu am încercat o parte din meniu. Și ce este cert, nu ne-a părut rău! Așa am descoperit preparate noi, total diferite de ce obișnuiam să găsim prin oraș.

Și uite că au trecut câteva zile și deja am aflat că urmează un blogmeet chiar în inima bistro-ului, așa că nu am mai stat pe gânduri atunci când am acceptat invitația. Întâlnirea a fost peste așteptări, desfășurându-se diverse activități interesante. Alături de ceilalți bloggeri ieșeni am învățat modul de prepare a pastelor, Bistro Moo incluzându-se printre puținele restaurante care le oferă proaspete, făcute chiar în bucătaria deschisă.

Însă Bistro Moo e mai mult decât atât – ai la dispoziție diferite variante din care poți alege precum pizza, burgeri, wedges, supe și chiar meniuri business dacă te afli în grabă sau dacă pur și simplu ești curios ce oferă meniul zilei.

Deja v-am povestit o mare parte a preparatelor specifice bistro-ului, totuși nu am atins cel mai interesant subiect, acesta fiind desertul. Cred că toți suntem obișnuiți cu cea mai bună înghețată gelato de la Moo. Aceasta nu a dispărut, deci nu avem motive de alarmare. :)) Dar nu știu cum se face fiindcă am neglijat eclerele o bucată lungă de timp, iar de abia acum am descoperit că desertul nu se rezumă mereu doar la înghețată. În altă ordine de idei, cu nucă sau cu fistic, ai din ce alege dacă ești în căutarea unui sortiment nou de ecler. Sounds good and it also tastes good!

Și pentru a concluziona toată experiența Bistro Moo, design-ul localului le îmbină pe toate. Aspectul este impecabil, exact ca în pozele capturate de-a lungul vizitelor mele acolo. Esteticul este reinventat de la cel mai mic detaliu, neuitând elanul mascotă care reprezintă originile conceptului.

Deci, schimbarea este clar pozitivă! Înghețata și celelalte dulciuri nu au dispărut (thank God!), plus că acum ni se oferă mai mult decât în trecut. Ție cum ți se pare noul local?

Kisses, Dariana.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *