Accesoriile sezonului: Risky or not?

Știu, am cam tras de timp gândindu-mă la ce urmează să postez pe blog… Căutând idei și inspirație (acestea fiind adesea binevenite), am ajuns să creez o ținută care constituie viziunea mea asupra legăturii dintre chic&cozy.

Elementul cheie aici este chiar basca militară, care m-a determinat într-un timp scurt să compun restul ținutei cu ajutorul ei. Și îți spun sincer: eram foarte sceptică în privința acestui accesoriu de când l-am cumpărat! Acum, cred că am găsit modul perfect de a integra basca conform stilului meu și țin să îl împărtășesc și cu tine.

Cum iarna a sosit și la noi, am decis să mă bucur de ultimele momente pentru a purta unul dintre paltoanele mele favorite, în nuanța camel, care se asortează în mod armonios cu puloverul supeeer chunky (și călduros!) din imagini. Se observă clar că nu pot renunța la gulerele înalte – fac parte din stilul meu și nu le pot lăsa deloc în acest sezon!

Cu ocazia aceasta am optat pentru pantalonii de piele – recunosc, nu sunt prea uzuali pentru mine, deși îi văd peste tot și nu întotdeauna mi-au “cucerit” privirile. Totuși, în acest context le pot vedea rolul! Merg de minune cu botinele de tip “șosetă”, oferând un look edgy. Sooo, încep să îi accept în garderoba mea, uitând trecutul nu prea frumos din cabinele de probă, atunci când îi detestam fără oprire. Așadar, it’s never too late!

Îmi aduc aminte cum în anii trecuți căutam peste tot o pereche de botine cu toc perspex, exact ca acestea. Răsfoiam pe singurul site cu modele plăcute mie (Public Desire pe atunci) și nu eram sigură dacă le voi purta odată ce le comand. Și cam așa am amânat toată treaba asta, din fericire până acum datorită acestei perechi găsite în Stradivarius. Pe lângă prețul lor foarte rezonabil, efectul este unul unic! Pur și simplu adaugă un detaliu interesant outfit-ului de care nu mă pot sătura. I meaaan, just look at it!

Ce părere ai în legătură cu basca militară? Pentru tine este cu adevărat un trend sau ceva de evitat atunci când vine vorba de accesorii? Let me know!

Kisses, Dariana.

Bască – Pull&Bear (similar HERE)

Pulover – H&M

Palton – Stradivarius (similar HERE)

Pantaloni din piele – Zara

Botine – Stradivarius

Photo credits – Raluca Sandu (thank you so much!).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *