În spiritul Crăciunului

Hello, hello! Or should I start with ho ho ho? :))

Scriu acest articol chiar in fața unei ferestre care, evident, îmi dă de înțeles că a venit iarna. Deja știu care e cel mai tare feeling din decembrie – să tragi draperiile dimineața și să admiri prima ninsoare, right? Iar din moment ce nu m-am putut stăpâni deloc, am ieșit din casă pentru a captura momentul în cel mai bun mod posibil.

Și pentru a intra încă de pe acum în spiritul Crăciunului, ți-am pregătit aici o listă cu muuulte lucruri interesante, care merită știute. Să-i dăm drumul!

☆ FILME ☆ 

Simt că sărbătorile nu ar fi la fel fără un film bun alături de o ciocolată caldă. Aceasta a devenit chiar o tradiție pentru mine, fiind o înrăită a Netflix-ului și snacks-urilor :)). Nu te aștepta să pomenesc vestitul “Home Alone” sau orice altă ecranizare renumită pentru că am chiar aici variante mult mai speciale și potrivite, cel puțin după părerea mea: Un prinț de Crăciun și The Spirit of Christmas. Trust me, deși titlurile sună foarte comune, merită să le adaugi pe lista ta!

☆ MUZICĂ ☆

Sincer, m-am săturat de toate posturile de radio cu colindele adesea auzite, însă asta nu mă oprește din a asculta muzică de Crăciun. Am un playlist început de acum 2 ani și până în ziua de azi îl actualizez, așa că voi împărtăși aici o parte din melodiile preferate în sezonul actual (de la muzică clasică până la remix-uri recente, o combinație destul de diferită):

Tchaikovsky – Dance of The Sugarplum Fairy

Pentatonix – Carol of the Bells

Noah Cyrus – It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas

Sia – Ho Ho Ho

Katy Perry – White Christmas (cover)

Ronettes – Sleigh Bells

Dopant Beats Remix – Christmas Trap

Aliev Beats – Merry Christmas

Daaar în cazul în care vrei să apelezi doar la un album întreg de melodii, am găsit 2 soluții perfecte – noul album al artistei Sia (click) sau legendarul Michael Bublé (click).

☆ CĂRȚI ☆ 

Deși lectura actuală nu are tematica specială de Crăciun, trebuie să o menționez fiindcă nu o pot lăsa nicidecum deoparte. Într-o scurtă formulare, este vorba despre Femei perfect de imperfecte, munca a 8 scriitoare talentate, fiind plină cu tot felul de povestiri importante din care am învățat multe aspecte ale vieții. Tu ai citit-o?

☆ OOTD ☆ 

Finally, aici se află și ținuta primei zile din decembrie cu zăpadă! Și nu, nu am înghețat chiar la propriu deoarece am folosit tehnica simplă de layering. Am adăugat puloverul alb deasupra maletei minune cu conceptul HEATTECH (am purtat-o și AICI), alături de blugii negri și ghetele din piele – o ținută foarte casual, dar cu efect! Și să nu uit, am ales vestita căciulă roșie pentru a fi și mai extra :)).

 

Care sunt favoritele tale în toiul sezonului?

Kisses, Dariana.

Maletă – Uniqlo

Pulover – H&M

Blugi skinny – Calvin Klein Jeans

Ghete – Il Passo (similar HERE).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *