Foreo – merită banii sau dăm skip?

În ultima perioadă tot Instagram-ul s-a umplut de postări sponsorizate de Foreo sau Drogerie Markt și mai mult ca sigur ai văzut și tu acest mic dispozitiv care promite a face minuni.

Posibil să fi fost influențată de alte fete, astfel că în toiul promoțiilor din decembrie am ochit un Foreo Fofo la un preț ridicol de mic în Douglas. Ei bine, atunci am zis că n-am nimic de pierdut și am plasat comanda fără ezitări.

Acum vă scriu după aproape 2 luni de testare și pot să spun direct că deja mi-am format opinia, scopul acestui articol fiind de a te ajuta să hotărăști dacă merită sau nu încercat.

Fiindcă fiecare dintre noi are tenul diferit și nu îmi pot da cu părerea în privința efectelor dispozitivului asupra unei persoane cu alt tip de ten, îți voi explica în ce mod mi-a fost benefic Foreo + părțile negative ale acestuia.

Să începem cu modelul pe care l-am testat – Foreo Fofo

Oricât de comic sună denumirea Fofo, ce m-a atras la această perie de curățare nu a fost nimic altceva decât faptul că e din silicon medicinal (în care nu se depun bacterii) și se șterge super ușor după fiecare utilizare. Înainte să aud de Foreo, eram pe punctul de a încerca periile Clarisonic care au mai multe capete pentru diverse întrebuințări – long story short, am omis această idee din cauză că nu doream să îmi cumpăr o nouă perie după fiecare 2 luni. Așadar,

Foreo îl achiziționezi doar o dată, îl speli imediat după utilizare și nu te trezești cu perii căzuți sau tociți.

De asemenea, modelul Fofo se conectează prin Bluetooth la telefon și dispune de o aplicație care te ajută să îți măsori nivelul de hidratare a tenului. Poate te gândești cum e posibil să primești prin câteva click-uri o rutină personalizată exact după cerințele tenului – uite că aici începe toată magia despre care vorbește lumea. Dintre toate celelalte modele, Fofo este singurul care are 2 senzori placați cu aur, care măsoară și oferă rezultatele finale pe aplicația Foreo For You odată ce sunt așezați pe toate părțile feței, conform pașilor care îți vor fi prezentați după ce o instalezi.

☆TIP☆

Am citit că rutina personalizată trebuie actualizată o dată la 2 săptămâni, însă acest lucru este decis după nevoile fiecăruia.

ÎN CE CONSTĂ “RUTINA PERSONALIZATĂ”?

Nu e ceva fancy-trancy, e vorba despre pulsațiile periei de curățare și timpul acordat fiecărei părți ale tenului. Pentru a vă exemplifica, aplicația mi-a generat rutina în modul următor – încep curățarea obrajilor cu pulsații mai lente pentru câteva secunde, după care trec la frunte și nas, unde pulsațiile devin puternice și mai lungi. Nu înțeleg “știința” din spatele acestui generator de rutină, dar nu mă plâng deloc din moment ce își face treaba :)). 

CUM FOLOSESC ACEST PRODUS?

Înainte de prima utilizare, Fofo trebuie să fie conectat la telefon pentru a afla pașii de curățare recomandați – veți găsi întotdeauna pe profilul meu de insta în highlights TT cum să faceți toate acestea într-un timp cât mai scurt.

Acum că v-am vorbit despre avantajele lui, e clar că nu totul este perfect și că oricât ți-ai dori, acesta nu îți poate schimba tenul într-unul catifelat, fără imperfecțiuni în doar câteva zile.

Gândește-te în mod logic – vei vedea cele mai bune rezultate atunci când acorzi mai multă grijă tenului și îl cureți, demachiezi, hidratezi zilnic sau chiar când îți schimbi alegerile alimentare și optezi pentru produse cât mai naturale.

Sunt sigură că deja știai asta, dar se poate întâmpla ca uneori să neglijezi o parte din acești pași esențiali. De asta țin să adaug că privesc Foreo ca fiind o extensie a rutinei de îngrijire. În schimb, am observat că în zilele friguroase de iarnă în care îmi îngheață urechile și nasul, folosirea de 2 ori pe zi a periei de curățare nu e o o idee prea bună. Tenul meu este mixt, iar iarna se usucă cel mai ușor, dat fiind că e musai să aplic multe straturi de creme hidratante pentru a rezolva problema.

Mai mult o agravez dacă folosesc în mod obsesiv Foreo, ori reduc pulsațiile sau mișcările abrazive, ori îl folosesc în unele zile doar o singură dată.

Ce e drept, nu renunț la el deoarece CURĂȚĂ TENUL ÎN TOTALITATE.

☆TIP☆

To be honest, eu îl folosesc până și la îndepărtarea măștilor de față sau chiar la exfolierea buzelor – atât timp cât ștergi siliconul cu atenție, nu văd de ce să nu încerci și asta.

CUM ALEG MODELUL FOREO POTRIVIT MIE?

Pentru a te ajuta să iei decizia corectă, am adunat aici toate informațiile. Nu uita să ții cont de mărimea periei, formele perișorilor de silicon și plasarea lor (de exemplu, dacă dorești o curățare mai eficientă a zonei T, a nasului poți alege din modelele care prezintă mai mulți perișori pe laterale).

☆TIP☆

Cel mai important este să îți știi exact tipul de ten și necesitățile acestuia pentru a căuta periile special concepute pentru el. Există și perii universale, care sunt gândite astfel încât să se plieze cu majoritatea (așa este Fofo), așa că ai multe opțiuni la dispoziție.

Așadar, rămâne să alegi dacă ai nevoie cu adevărat de Foreo sau nu. Ține cont de următoarele aspecte și fii sigur că știi:

  • sensibilitatea pielii tale
  • tipul tău de ten
  • necesitățile tale
  • gelul spumant/demachiantul pe care îl vei folosi alături de dispozitiv
  • prețul pe care ești dispus să îl dai (dacă ești convins, încearcă să cauți promoțiile disponibile din fiecare magazin înainte să îl cumperi).

 

Până la următorul articol, vreau să știu ce fel de subiecte vreți să abordez aici – more fashion/beauty or lifestyle/travel?

Kisses, Dariana☆

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *